Krásna pleť bez plastického chirurga

V dnešnom svete sú všetky známe ženy dokonalé vďaka moderným výdobytkom tejto doby, a to peniazom a plastickej chirurgie. Skoro všetky modelky či herečky podstupujú náročné či menej náročné zákroky, po ktorých vyzerajú akoby nestarli a dennodenne cvičili.

pleť

Tvár
No čo tie ženy, ktoré si nemôžu dovoliť niekoľkokrát ročne chodiť na botox do čela aby vyhladili vrásky, pretože ich príjem im to nedovoľuje? Pre tieto ženy máme zopár trikov, ktoré nestoja skoro nič. V prvom rade sa vyhnite fajčeniu a dodržiavajte pitný režim, takto sa vyhnete vytváraniu hlbokých vrások. Ďalej nezabúdajte na peeling, ktorý je potrebné uskutočniť aspoň dvakrát do týždňa. Peeling pomôže pri odstránení odumretých buniek, ktoré zbytočne zaťažujú našu pleť.

Následne ju treba nakrémovať, pretože po peelingu sa krém dostane hlbšie do pokožky a tak ju lepšie vyživí. Ak nechcete míňať peniaze na peelingy, odporúčame vám využiť usadeninu z kávy, ktorú ste si ráno dopriali. Jej malé zrniečka v spojení s nejakým krémom majú efekt ako kúpený peeling z drogérie.
Všetko z tohto platí aj na krk, na ktorý veľa žien zabúda a pritom je to prvá časť tela, kde sa tvoria vrásky. Ďalším trikom je tvárová gymnastika, to znamená rôzne grimasy, ktoré nám napomáhajú pri napínaní pokožky a tým sa môžeme vyhnúť vráskam, po ktorých žiadna z nás netúži.

kráska

Telo
Nestačí sa starať len o našu tvár ale je potrebné sa starať aj o celé telo. Tu platí rada, ktorú sme už spomínali, peeling, najlepšia je spomínaná káva, ktorá nám vyhladí stehná brucho a pomôže pri boji s celulitídou. Ďalší krok je krémovanie, krémovanie a znova krémovanie. Ak to nemáte rady, odporúčame vám siahnuť po výživných, hydratačných sprchových géloch alebo mydlách, po ktorých nemáte pocit, že ste mastná a môžete sa hneď obliecť.

Ak budete tieto pravidlá dodržiavať pravidelne, výsledky na seba nenechajú čakať a po nejakom čase sa môžete porovnávať so ženami, ktoré využívajú služby plastických chirurgov.