Muži milujú potvory. Prečo je to tak?

Ženy si často myslia, že ak budú k mužovi dobré, spravia preňho prvé i posledné, každý deň mu budú sliediť za pätami splniť mu i ten najtajnejší sen, že ich muži budú doslova zbožňovať. Možno sa nájde pár výnimiek, no väčšina mužov skrátka miluje potvory.

štěstí.jpg

Nemyslia sa tým ženy, ktoré sú k nemu odmerané, ich slovník je ako slovník drevorubača, správajú sa vulgárne a sebaisto natoľko, až je to odpudzujúce. Myslia sa tým ženy, ktoré skrátka vedia, že okolo muža sa netočí celý vesmír.
Muži často vaše snahy po čase berú ako samozrejmosť. Ak mu každý deň pripravíte teplú večeru, zvykne si na to. Musíte sa naňho pozerať ako na seberovného a dopriať mu toľko, čo on vám. Možno by ste mu, milé ženy, najradšej splnili skutočne všetko, od raňajok po obed, s príjemnou večerou a nakoniec i sexom. Ale prečo to robíte, ak na to nemáte chuť? Ak sa vám nechce ísť do kina, ísť s ním na večeru či na futbalový zápas, a on po tom nesmierne túži, nechajte to tak.

pár.jpg
Každá potvorka totiž vie, že hoci je zamilovaná, nesmie pre muža urobiť všetko. Aby si náhodou nezvykol. Časom by možno zamilovanosť opadla a jej by sa to už skutočne robiť nechcelo. Tak sa tomu vyhne hneď na začiatku.
Byť poslušným dievčatkom je niekedy nesmierne nudné. Čakať a prispôsobovať svoj život mužovi, snažiť sa byť neustále milá a nepovedať svoj názor, aj keď sa vám dané veci nepáčia… To musí byť časom unavujúce a možno i stresujúce.
Dajte mu pocit, aby vás neustál získaval a aby mal pocit, že nie ste tak skutočne jeho. Muži sú rodení lovci, a ak majú pocit, že už ulovili korisť, časom strácajú záujem. V praxi to znamená, že buď všetko berú ako samozrejmosť, chcú s vami tráviť menej a menej času alebo vás skrátka nechajú tak. Nechajte sa teda, milé ženy, obletovať, dobýjať, nech vám stále vyznáva lásku a nech si je vedomý toho, že hoci ho milujete nadovšetko, nie je pre vás jedinou sférou v živote. Vy predsa máte i svoje záľuby a koníčky, venujte sa sebe, buďte na seba hrdé a hlavne – ak od vás niečo chce, nech si to aj získa!